Шоколадний джаз


Вчора, в арт-кафе Гармидер, відбувся концерт джазового гурту "Шоколад" (м. Львів). Враження позитивні. Сподобалась музика і їхній барабанщик - він так правдоподібно відривався і я повірила, що йому подобається те , що він робить на даний момент. Це є добре!
Аплодисменти згущались пропорційно випитому пиву тому на завершенні всі дружно волали "на біс!!!", якого ми так і не дочекались і з горя пішли грати в "хай-бай-бо".
Правда справджується закономірнісь про те що співаки хай співають проте не говорять :) . Коли вокалістка намагалась пожартувати чи просто привітатись - краще б вона цього не робила, ораторство це не її мистецтво. Вокал і ще раз вокал!
Почитала трішки про них в неті - людям подобається, багато купили диски і цим шалено гордяться. Напевно скільки людей не можуть помилятись :) Хочу Шоколаду!





Share/Save/Bookmark

6 коментарі:

visych сказав...

А я колись теж була в кафе "Гармидер", що у Володимирі-Волинському при Книгарні "Є". В лишила там подарункові диски Біллі Холлідей. :( Як же хочеться повернутись!!! :)

Viva Natalya сказав...

у нас це кафе при культурно-мистецькому центрі "Є". Значить одна кантора :)
А дисків жалко.

Анонім сказав...

Шоколад вже і в джазі:)
Теж хочу шокладу!

"хай-бай-бо" - що це таке?

Viva Natalya сказав...

"хай-бай-бо" це гра така,пивна. Скидаємось на чу-ва-чі і хто програє той випиває певну порцію пива. В цій грі вигідно програвати :)
Ось так от коротко про цю гру
група на Вконтакте і правила гри ;)

Анонім сказав...

Та я завжди цю гру граю, правда без чу-ва-чі:)

Viva Natalya сказав...
Автор видалив цей коментар.