Трішки про Щастя

З кожним роком це поняття стає все менш реальним. Цікаво коли воно перестане існувати для мене взагалі? Якщо взяти нецілий десяток років то зі свого піку воно вже по дорозі на захід. По нескладним підрахункам залишилось не довго чекати поки я стану занудою, буду нити яке це життя лайно і таке інше. А так не хочеться... Хочу бути щасливою

Ненавиджу нещасливих людей. Вони все псують своїм жалюгідним виглядом. Як це не банально, але "нікого не гребе чуже горе"-своїх проблем по горло. І "Проблемы индейцев.." так і залишаються їхніми проблемами. Якшо людина не може зробити щасливою себе то іншим щастя теж не дасть. Напевно їх треба уникати. Злі вони.
Обожнюю щасливих! Це такий океан позитиву... Коли бачу щасливу людину одразу сама хочу бути такою. Хочу щоб все було так як у них (тільки так як у мене- у кожного своє щастя).
Люблю незаклопотаних. Це щастя бути таким, бо з ними поспішаєш жити.
Щастя бути простим. З ними комфортно;
Щастя бути добрим. З ними спокійно.
Щастя бути життєрадісним. З ними насолоджуєшся сповна.
Щастя бути поруч. І бути вчасно.
Щастя бути різним. Все потребує рівноваги і безглуздо заперечувати необхідність добра і зла, і ше всяких там протилежностей. Не різних речей,а протилежних. Тих, які існують завдяки один одному. Треба бути веселим і ні; здоровим і не дуже; добрим і поганим; гарячим і холодним; пристрастним і байдужим...
Щастя - це коли Ти можеш вибирати яким бути сьогодні.
Щастя бути спонтанним, воно не терпить роздумів. На мить задумався і його вже нема,воно в наступній миті. Хочу бути миттю. Наступна буде інакша-хочу бути і нею.
Тільки за щастям не треба поспішати.
Щастя бути щасливим Вчасно

Share/Save/Bookmark

6 коментарі:

Unknown сказав...

Кожна людина є щаслива, не кожна вміє оцінити, відчути, побачити те щастя, а ще більше людей не вміють і не бажать переступати через негатив. ПЕреважна більшість, коли є погані мменти, робить їх ще гіршими і все усугубляє, тобто люди - мазохісти, але дуже сильно збочені, бо любителі мазо навчились отримвати кайф від болю, пересіяна людина робить собі боляче, мучиться але ця біль чомусь заставляє їх робити її ще більш нестерпною, замість того щоб плюнути на неї і починати насолоджуватись тим позитивом який щ залишаєтсья в людині чи навколо.

bezlik сказав...

Стільки слів про таку просту річ, як щастя. Якщо хочеш бути щасливою - будь. Хтось казатиме, що ця фраза брєд, але вони просто ніколи не пробували. А ти спробуй бути щасливою без жодної причини. І будь-які негаразди сприймай, як удачу, тоді вони такими і виявляться.

Terra сказав...

Коли щастя триває довго, перестаєш сприймати його смак. Або починаєш думати, що воно от-от закінчиться, бо всьому є свій кінець. А так не хочеться...
Будьмо щасливі. Хоч зрідка, якщо не вдається завжди, бо ми цього варті :)

Viva Natalya сказав...

2 Тарас: є така річ як ефект тісного взуття. Коли цілий день ходити у взутті на розмір меншим то ввечері прийшовши додому, роззувшись приходить справжній кайф. Це я про тих хто не уявляє себе без проблем.

2 bezlik:
багато слів напевне тому, що воно таке огромне що важко описати його якось інакше, а ше тому, що так я бачила щастя рік тому :)
П.С. "А ти спробуй бути щасливою без жодної причини"
Я зараз в активному пробуванні =)

2 Terra
Знову ж таки ефект тісних мештів :) і ритм життя: не буває веселки без дощу, дня без ночі, активу без пасиву. Хочеш бути щасливим - не вибирай щастя. Прийми все що дає життя бо вибір це те що робить нас нещасними.
Отож чіз, піс і все таке. Іду прибирати ремонти і перевязувати пальчик, який хоч і болів, але ми з ним вчора таки витримали занняття :) Ура!!!

Ribel сказав...

Хороший пост!
Тільки недавно почав по-справжньому усвідомлювати й замислюватись над тим що таке щастя.
І дійсно, друзі хочуть бачити й спілкуватися зі мною коли я веселий й привітний, а не сумний і занудний...

Viva Natalya сказав...

Це вже вищий пілотаж спілкуватись з людьми "не в настрої". Власне я про себе,не знаю як у інших