Цікава пятниця

Сьогодні цікавий день і цікавий тим , що нічого цікавого не відбувалось, а мені чомусь дуже добре. Майже 11 місяців пройшло від коли мене добре трусануло; я почала розуміти, що випадковостей не буває.
  • Ну ось чому коли прагнеш чогось хорошого випадково завертаєш в книгарню і купуєш бомбезну книгу, саме про те про що хотів дізнатись і "нате Вам";
  • книга яка вкотре перевертає враження про твоє життя;
  • раптом знайомишся з людьми, на відстані, які цікавлять тим чим і ти. Таких випадковостей не буває, особливо протягом тижня,двох.
  • Приємно, коли переглядаючи ці 11 місяців як фільм, бачити результат;
  • коли ти падеш нижче плінтуса і можеш порівняти як змінився за цей час;
  • коли освоюєш не матаналіз на відмінно, а особистий аналіз на гнилу трійку- хочеться стрибати;
  • коли ідеш по вулиці, чуєш як сваряться закохані, незакохані, пяні, тверезі і розумієш шо це все глупство. Нам потрібна тільки любов і повага у стосунках;
  • коли ти це розумієш і усвідомлюєш шо це так легко, а всі навколо ніби сказились!але ні, не всі, хоч не поряд та я знаю таких людей
  • коли стараєшся просто жити і не думати про завтра і вчора
Тоді сміло можу сказати що тиждень пройшов не марно.

З роботи йду домів пішки, через центр, вокзал, колію, приватний сектор, а це суцільне бездоріжжя, взуття на підборах, довга циганська спідничка, тиша, хтось поливаэ клумби, зирю на квіти і вдихаю вечір: він пахне бузком, пилюкою і пригорілим арахісом за 2,5.
Далі по-регламенту парк, там сьогодні на диво, мені було затишно, і нарешті обідраний ліфт і весь світ під моїми ногами - я ж то живу на 9-му поверсі (Деколи думаю чого я така відірвана від світу? теорія з висотою проживання справджується)
Нарешті я дома, де все стоїть на голові і перевернуто догори самі знаєте чим, і тільки кіт спокійно вмивається, бо стибрив смажену рибку. А ! Забула сказати: у мене ремонт почався.
Знову буду сидіти на таборику приперта до холодильника і читати (меблі певно знову порозносимо по сусідах)

Це таки цікава пятниця

Share/Save/Bookmark

3 коментарі:

bezlik сказав...

В мене теж є кіт, рибки в акваріумі і ремонт. Однак живу я поверхом нижче за тебе (останні місяці три почав ходити пішки сходами).
Але пост мабуть був не про те )

Viva Natalya сказав...

=) з моїх п"яти рибок залишилась тільки одна, всі потрошки поздихали, а ця якась живуча. Кіт любить лупасити лапами по акваріуму(типу ловить її) - небезпечні забавки, ітіть!

Анонім сказав...

перечитав весь блог, досить непогано