Хочу.Не хочу.

Хочу розповісти про ситуацію яка не так давно сталась зі мною і моїм маленьким чорним платтям.
Так от, було це на роботі. Перекладала я свої речі з пакета, витягала всі приналежності, щоб зробити крила, серед того всього показалась моя сукня, яку я мала ввечері одягнути. Осьо ця героїня вечора

Показала сукню,як виявилось співробітниця ледь не купила схожу своїй донці, і мол дай нам на вечір. Відмовити я не могла бо зовсім недавно троє дівчат виручили мене з костюмом снігурочки, то мені совість не позволила відмовити. Як потім вияснилось, дочці потрібно було засвітитись на дискотеці у клубі. Після цих слів мені стало шкода сукні для сільських забав,бо сама там колись була і знаю цю кухню :) Одразу купу думок, що мені сукню зіпсують,а власне порвуть (це ж неадекватні підлітки). Але вже,діватись нікуди.
 Діло йшло до вечора і настав мій зоряний час. Ми в той вечір святкували новий рік на танцях і наша група ставила маленький номер, пародію на "С легким паром" і ще якийсь анекдот.
В мене з Лєною (танцює з нами) було два виходи,між якими було секунд 30-40. За цей час потрібно було перевдягнутись в купідончиків. І от залітаємо в роздівалку, зкидаю пафосно з себе куртку і починаю знімати сукню. Під нею в мене була ше одна, такшо все мало бути просто: зняла верхню і одяла крила. І тут все змішалось,люди,коні, плаття. Зняти нічого не можу,паніка. Якось Лєна зтягла з мене її...правда під звук рвущоїся тракини. Так-так,я його порвала. Але в той момент було не до того, взяла серпантин і побігла,так і не одягнувши крила. Обідно.
Після цього звісно сукню нікому не зичила. Виходить, що я сама собі допомогла її не віддати. Таке це бажання було сильне, що обставини склались мені на користь. Правда з іншого боку я сама її порвала і не встигла одягнути крила.  Десь знайшов,десь втратив.
До чого я веду. Веду до того , що наші бажання здійснюються. Питання чи треба такі жертви для їх здійснення? Можна було просто відмовити і я впевнена , що встигла би вдягнути крила і сукня була б ціла. Треба робити те, що хочеться і не робити того чого не хочеться - всерівно вийде по-нашому.То навіщо чекати? ;)

Share/Save/Bookmark

5 коментарі:

Анна сказав...

Ага, бажання деколи мають здатність здійснюватись - на такі випадки краще бажати щось гарне!:)

Viva Natalya сказав...

Так. Я була трошки шокована коли це зрозуміла :)

Анонім сказав...

а якщо це зроблять за тебе?

Viva Natalya сказав...

Що саме? подумають за мене? :)

O__K сказав...

Вкотре підтверджується, бійтесь своїх бажань, вони мають здатність здійснюватися! А сукня гарненька :(