Самий гарний заголовок :)

Дуже часто постає питання "з чого почати?" і я частенько (як сама розумна :) ) кажу шо спочатку. От тепер на пустім стало - де взяти початок? Почну таки не зовсім з початку, а з того місця з якого моя розповідь в"язатиметься з метою статі.

Почала я читати книгу Why Men Love Bitches ("Хочу быть стервой"), Sherry Argov. Спочатку було цікаво, потім стало не по собі коли знайшла там себе в деяких рядках, а потім втішилась як маля бо ця книга УСЯ про мене, кохану. Трохи дивно коли дізнаєшся шо ти не одна зтикнулась з такими проблемами і від цього отримала копняка від долі. Знаєте, я ж думала, що я особлива (так мені мої 2 хлопці казали) і незамінима, що тільки я так настраждалась. Га-га-га! Як не прикро від цього моєму его, але я нічим не краща дурепа від інших колег по цеху. Вибачайте дівчатка, але це слово гарно описує нашу особу. Не в повному обсязі звичайно, можна додати ше кілька синонімів, але зупинимось на цьому...покишо ;).
Ну так от, пані Аргов пише що ця книга для панянок які "надто милі створіння" для цього світу під назвою "особисті стосунки".

Когда ты наконец получаешь то, что хотела, оказывается, что это вовсе не то, чего ты хотела.
Гертруда Стайн.

Ми часто боїмось видатись надто вимогливими чи залежними, стикались з випадками коли наші Достоїнства приймали як належне. Знайшли щось зхоже?  Зрештою у мене було вдосталь часу (майже пів-року) шоб зробити певні висновки. Один з них це те, що випадковостей не буває так само як і незамінимих коханих, шо треба не просити від життя чогось, а добиватись цього власними силами, і головне керувати тим на чому ти їдеш (навіть якшо це твій зад - всяке буває :) ). Доречі про зад, анекдот в тему :"В Одесі дівчина запитує одесита на шо їй сісти щоб проїхати на Деребасівську, на шо отримує відповідь, - сядьте на задницу, Вы уже на ней !!!".

Share/Save/Bookmark

4 коментарі:

Анонім сказав...

хорошими Стервами ;) кажеш...ну-ну...сподіваюсь і я чомусь навчусь :)
гарний початок ;)

Viva Natalya сказав...

Впевнена, що буде цікаво всім, і хлопцям і дівчатам, адже є і хлопці з ніжними, жіночними рисами характеру. Тай взагалі таке корисно знати ;)

Анрі сказав...

а скажи но....дівчино...яким чином так сталось, що ти мене ніби знаєш...а я тебе ні....чи то з моєю пам"яттю щось...ЩОСЬ.....ЩоСь?

Viva Natalya сказав...

Думаю, що з пам"яттю все гуд ;) Я зустрічалась з Романом Листваном і 5 років тому Ми утрьох зустрілись у Франкіську біля переговорки. Твою руденьку борідку пам"ятаю досі ))) Такшо бачились ми всього один раз, зате чула від Романа про тебе дуже багато і часто. Ось так