Номер два.

Маю просто надзвичайного кота. По-перше до біса красивий, чемний, всі від нього в захваті, а ми дуже любимо. По-друге розумний, але не в плані, що все розуміє, а сказати не може, а в плані, що розкусив кого з нас і за які мотузки смикати.
Реально розподіл обов"язків у нас такий: мама годує, тато з ним грається, а я роблю масаж (!). За ці всі послуги ми отримуємо від нього можливість зробити йому ше раз приємно : поносити на руках, погладити і почути у відповідь на пестощі п"янке "Муррр..."
Мораль сей басни - ми робимо з ним тільки те, що він нам дозволяє і не більше.
Раніше прочитала в книзі Ошо, що люди заводять собі домашніх улюбленців тому, що у підсвідомості звикли комусь прислужувати.
Зараз я зхильна думати, що нас приваблює це хоббі тим, що наприклад Я, як влсник кота (хоча це смішно звучить - кіт належить тільки собі) відчуваю себе на щабель вище, якщо приручила частинку дикої природи, частинку чогось необузданого, дикого.
Насправді ми отримали власника, який вертить нами для свого задоволення, при чому ми не підозрюємо, що парадом керує Він.
Ось Вам приклад стерви у дикій природі. Погодьтесь це чудово, використовувати людей і робити це так, що вони від цього щей залишаються задоволені. Це мистецтво!
Цитуючи пані Аргов: "Я керую цим потягом. Я скажу Вам куди ми їдемо і коли Вам зійти"
І ще одне - браво Кицькам! ;)

Share/Save/Bookmark

3 коментарі:

Анонім сказав...

Дуже влучне порівння!

Маю трьох таких "стервіц":)
І всі три різні.
Старий. Ти його не погладеш і не поносиш на руках навіть, якщо і даш чогось смачненького. Його цікавить їда і березень. Хоча він знає, що його люблють і завжди відчуває, лежачи непорушно на печі, коли про нього йде позитивна розмава. Оце він і використовує для виманювання тоїж їди.
Котиця. Отут більша схожіть. Завжди дозволяє робити, що їй подобається і приходить сама, коли цього хоче. Но не всі ведуться. Дід її тільки раз погладив і ласкаво до неї промовив - після того, як вона зловила щура. Так, що не всі ведуться.
Малий. Аналогічний коту в статті, но зщавжди битий від баби не залежно, що він витворяє - шкодить чи леститься.

Всі коти до біса різні, ну прям як люди:)

Viva Natalya сказав...

"...Но не всі ведуться."
А "всіх" і не треба. Зі "Всіма" багато мороки :)

Анонім сказав...

Ну так!
такі так: браво кицькам - вони добре визначають і знають, що від кого чекати.